Jump to content
 • Welcome to Pages!

  To get started, make sure you are logged in and click the arrow on the left hand side Block Manager to expand the block manager.
  You can move, add and edit blocks without the need for complex coding!

 • Спорт и хоби


  qnkov

  За да водим пълноценен начин на живот, всички ние имаме нужда от хоби. Нещо, което ни харесва да правим в свободното си време и което да ни разтоварва и удовлетворява. От друга страна, спортът пък, е това което ни прави здрави, активни и ни поддържа в добра форма. Как обаче, да имаме и двете – спорт и хоби?

  Можем да постигнем баланс между тях, като просто ги съчетаем. Трябва единствено да намерим този спорт, който е най-подходящ за нас самите и да го практикуваме често и с удоволствие. Така той ще се превърне и в наше хоби, което ще ни прави щастливи и освен това ще има благоприятно и здравословно влияние върху нас.

  За да откриете вашия личен спорт, трябва просто да опитвате. Няма как да знаете дали ви харесва да карате колело, докато не пробвате. Така е и с останалите спортове. Пробвайте например плуване, танци, бягане, фитнес, аеробика. Със сигурност все ще попаднете на някой, който ще ви носи енергия и тонус. Бъдете редовни и се стремете да спазвате тренировките. По този начин ще знаете, че винаги имате време за своето хоби. Дори да ви се стори трудно в началото, ако самия спорт наистина ви харесва, с времето ще спортувате все по-често и то с голямо желание. Помислете и върху това – кое ви харесва повече? Груповите спортове или индивидуалните.

  Бягането, или така наречения джогинг например, укрепва и тонизира мускулите. Освен това се грижи и за правилното функциониране на сърцето. Ако ви се иска просто да потичате за здраве, пуснете си музика и опитайте. Може би това ще е вашето бъдещо хоби.

  Плуването също тонизира целия организъм. Ако извършвате тежък физически труд, чрез плуването ще можете да отпуснете мускулите си и да се почувствате отпочинали и освежени.

  Танците са доста интересен начин да разпуснете, като се потопите в забавна и мелодична атмосфера. Танцувайки, вие ще се откъснете от всичките си проблеми и ще мислите само за музиката и стъпките.

  Не се отказвайте, докато не намерите спорта, който ви кара да се чувствате добре, превърнете го в свое хоби и със сигурност ще се усетите, че сте по-здрави и енергични през цялото време.

   


  Мнения на потребители

  Recommended Comments

  Няма коментари.  Guest
  Добавете коментар...

  ×   Добавено като богат текст.   Променете на обикновен текст

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Предишното ви съдържание е върнато.   Изчистете редактора

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
 • Създай нов...