Jump to content

Цялата активност

Този поток се обновява автоматично

 1. По-рано
 2. qnkov

  Wallpapers

 3. Best Chain Hang Low dance EVER! Do Your Chain Hang Low dance by Fik-Shun, freestyle hip-hop. Song: Jibbs - Chain Hang Low Fik-Shun performs the best Do Ur Chain Hang Low dance at World of Dance Las Vegas 2014.
 4. qnkov

  Топ фитнес модели

  Буквално има толкова много невероятни женски фитнес модели, че не бихме могли да включим всички в нашия списък. Въпреки това открихме сред най-популярните и влиятелни жени в момента (но не се ядосвайте, ако любимата ви не е включена). 1. Кайла Итинес Първа е австралийската лична треньорка Кайла Итинес. Този 28-годишна също е автор и предприемач, който основава поредица от електронни книги за фитнес, наречени Bikini Body Guides (BBG). Тя също създава приложението Sweat with Kayla, което беше най -успешното приложение за фитнес за 2016 г. Тя изключително популярна в социалните мрежи и може да се похвали с впечатляващите 12,5 милиона последователи в Instagram. Също е обявена за 30 -те най -влиятелни хора в интернет от Time’s и се идентифицира като гъркиня поради семейните си корени. Итинес също със сигурност е сред най -богатите фитнес фигури с над 60 милиона долара. 2. Съмър Рей Абсолютно зашеметяващ фитнес модел от САЩ, тази 23-годишна мацка постига несравним успех с 24,9 милиона последователи в Instagram. Това оглавява нашия списък за последователи в Instagram. Тя също така притежава марка за дрехи (Sommer Ray Collection) и става все по-популярна с всеки изминал ден. 3. Мишел Левин От модел, работещ в местна клиника във Венецуела Мишел Левин се превръща в една от най-големите звезди на фитнес индустрията за рекордно време. Нейните фенове в социалните мрежи се разпростират от южна Флорида до целия свят. Без значение дали тя се намира в Маями, Кахира или Москва, Мишел Левин е винаги смятана за фитнес Мис на целия свят с изключително нарастващ брой фенове в социалните мрежи. От една страна тя е фитнес модел, от друга страна бодибилдър и еротичен модел, но във всяка област има множество фенове и е изключително харесвана. След емигрирането си в Америка през 2010 година тя се превръща в латиноамериканска принцеса на фитнес сцената. Нейното стройно тяло е било на корицата на повече от 30 списания, като например Sport & Fitness, Her Muscle & Fitness, Iron Man. 4. Джен Селтър Джен Селтър, наричана също и „Booty Queen“, има може би най-известното дупе в света, благодарение на нейните „belfies“ (селфита на дупето й). Всеки ден тя получава стотици имейли и съобщения, пълни с възхищение (със сигурност и други съобщения), в които най-често срещаният въпрос е как е постигнала така оформено седалище. Джен обаче не крие нищо и затова се радва да помогне, подкрепя и открито ще разкрива какви упражнения стоят зад успеха й. 5. Пейдж Хатауей Пейдж Хатауей е една от най-известните и най-успешните модели на фитнеса в света, който освен това е посветен на бизнеса, участва в състезания по бикини,мотивира стотици хора и ги води като мотивационен треньор. Чрез своя успех той помага на хората да постигнете целите във фитнеса. Милиони хора по света гледат Пейдж с възхищение в социалните й медии - Instagram, Twitter и Facebook, които са пълни със снимки с перфектната й физика.
 5. Състезателите печелят много пари от печалби / печалби и одобрения, което ги прави богати в процеса. Ето топ 20 най-богати спортисти в света. ранг Спортист Нетна стойност 1 Michael Jordan 1.7 млрд. долара 2 Йон Тириак 1.28 млрд. долара 3 Винс Макмеън 1.22 млрд. долара 4 Михаел Шумахер 780 милиона долара 5 Тайгър Уудс 740 милиона долара 6 Меджик Джонсън 600 милиона долара 7 Роджър Стаубах 600 милиона долара 8 Флойд Мейуедър 560 милиона долара 9 Kobe Bryant 500 милиона долара 10 Еди Джордан 475 милиона долара 11 Дейвид Бекъм 450 милиона долара 12 Роджър Федерер 450 милиона долара 13 Кристиано Роналдо 450 милиона долара 14 Леброн Джеймс 400 милиона долара 15 Майкъл Буфер 400 милиона долара 16 Шакил О'Нийл 400 милиона долара 17 Лионел Меси 400 милиона долара 18 Буд Селиг 375 милиона долара 19 Фил Микелсън 375 милиона долара 20 Джак Никлаус 320 милиона долара
 6. qnkov

  Спорт и хоби

  За да водим пълноценен начин на живот, всички ние имаме нужда от хоби. Нещо, което ни харесва да правим в свободното си време и което да ни разтоварва и удовлетворява. От друга страна, спортът пък, е това което ни прави здрави, активни и ни поддържа в добра форма. Как обаче, да имаме и двете – спорт и хоби? Можем да постигнем баланс между тях, като просто ги съчетаем. Трябва единствено да намерим този спорт, който е най-подходящ за нас самите и да го практикуваме често и с удоволствие. Така той ще се превърне и в наше хоби, което ще ни прави щастливи и освен това ще има благоприятно и здравословно влияние върху нас. За да откриете вашия личен спорт, трябва просто да опитвате. Няма как да знаете дали ви харесва да карате колело, докато не пробвате. Така е и с останалите спортове. Пробвайте например плуване, танци, бягане, фитнес, аеробика. Със сигурност все ще попаднете на някой, който ще ви носи енергия и тонус. Бъдете редовни и се стремете да спазвате тренировките. По този начин ще знаете, че винаги имате време за своето хоби. Дори да ви се стори трудно в началото, ако самия спорт наистина ви харесва, с времето ще спортувате все по-често и то с голямо желание. Помислете и върху това – кое ви харесва повече? Груповите спортове или индивидуалните. Бягането, или така наречения джогинг например, укрепва и тонизира мускулите. Освен това се грижи и за правилното функциониране на сърцето. Ако ви се иска просто да потичате за здраве, пуснете си музика и опитайте. Може би това ще е вашето бъдещо хоби. Плуването също тонизира целия организъм. Ако извършвате тежък физически труд, чрез плуването ще можете да отпуснете мускулите си и да се почувствате отпочинали и освежени. Танците са доста интересен начин да разпуснете, като се потопите в забавна и мелодична атмосфера. Танцувайки, вие ще се откъснете от всичките си проблеми и ще мислите само за музиката и стъпките. Не се отказвайте, докато не намерите спорта, който ви кара да се чувствате добре, превърнете го в свое хоби и със сигурност ще се усетите, че сте по-здрави и енергични през цялото време.
 7. qnkov

  Рождество Христово (Коледа)

  until
  Рождество Христово, също Коледа, Божик или Божич, е един от най-големите християнски празници. На него християните честват раждането на Сина Божий Иисус Христос. Според Евангелието от Лука това станало в град Витлеем, провинция Юдея. Православните християни честват Рождество Христово. При католиците и протестантите Рождество е най-почитаният празник. Рождество Христово е един от 20-те църковни празници в България. Отбелязва се на 25 декември (по григорианския и новоюлианския календар), на 6 януари от арменската църква, а след 31 март 1916 г. (когато в България като държавен календар е приет т. нар. „нов стил“ – Григорианския календар) на 7 януари по официалния граждански календар, който ден се отбелязва като 25 декември (по юлианския календар). През 1968 г. Българската православна църква установява чествуването на 25 декември. В България отново е официален празник с решение на 9-ото Народно събрание от 28 март 1990 г.
 8. qnkov

  Бъдни вечер

  Бъдни вечер (24 декември, в някои райони наричан Суха Коледа, Крачун, Малка Коледа, Детешка Коледа, Мали Божич, Наядка) се нарича денят преди Рождество Христово.[1]
 9. qnkov

  Ден на народните будители

  Денят на народните будители е общобългарски празник, ознаменуващ делото на българските просветители, книжовници и революционери — будители на възраждащия се национален дух, стремеж към образование и книжовност. Празникът се отбелязва ежегодно с факелни шествия на 1 ноември и е официален празник в Република България.
 10. qnkov

  Ден на Независимостта на България

  Независимостта на България е провъзгласена на 22 септември (5 октомври нов стил) 1908 година в Търново.[1] С този акт българската държава отхвърля политическата и финансовата си зависимост от Османската империя, наложена ѝ от големите европейски държави с Берлинския договор, а българският княз приема титлата „цар“. Отхвърлянето на османското върховенство от България е последвано от анексирането на османските провинции Босна и Херцеговина от Австро-Унгария и предизвиква една от многобройните кризи в международните отношения в навечерието на Първата световна война.[2] Независимото Царство България е признато от Великите сили през пролетта на 1909 година.
 11. Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност е български официален празник, честван на 24 май. На този ден в България се чества делото на славянските просветители Кирил и Методий и българската просвета и култура, включително и създаването на кирилицата в Преславската книжовна школа. „ Спасявайки делото на св. св. Кирил и Методий, България е заслужила признателността и уважението не само на славянските народи, но и на света. И това ще бъде така, докато човечеството влага истинско съдържание в думите напредък, култура и човечност... “
 12. qnkov

  Гергьовден

  Гергьовден (Гѐргювден, Гѐргевден, Гю̀рговден, Джу̀рджовдън)[1] в България се нарича денят, в който се чества Свети Георги Победоносец на 6 май. Обявен е за официален празник в Република България, както и за Ден на храбростта и Българската армия. Чества се и като Празникът на овчаря.
 13. Денят на труда и на международната работническа солидарност (известен като Ден на труда и Първи май) се отбелязва ежегодно на 1 май. На тази дата много страни в света честват обществените и икономически постижения на работническото движение и търсенето на повече държавна защита за работещите по света[1]; това е и ден на международното работническо движение и на левите движения.
 14. Денят на Освобождението на България от османско иго 3 март е националният празник на България от 1991 г.[1] На този ден е подписан Санстефанският предварителен мирен договор за прекратяването на Руско-турската война от 1877 – 1878 г., който ознаменува Освобождението на България. Договорът е подписан на 3 март (19 февруари по стар стил) през 1878 г.
 15. qnkov

  Нова година

  Hова година е празник, при който се отбелязва краят на текущата и началото на следващата календарна година. Всички култури, използващи годишен календар, празнуват Нова година. Посрещането на новата година датира отпреди 4000 години, когато на първия ден от новата година („Акиту“) са се организирали празненства в древен Вавилон.
 16. qnkov

  Ден на Съединението на България

  Съединението е актът, с който на 6 септември (18 септември по нов стил) 1885 година автономната област Източна Румелия се отцепва от Османската империя и се обединява с Княжество България, противно на решенията на Великите сили на Берлинския конгрес. До Съединението се стига след народни бунтове в Панагюрище, Чирпан, Пазарджик, Голямо Конаре и други южнобългарски селища, координирани от Българския таен централен революционен комитет. В резултат на военен преврат, оглавен от майор Данаил Николаев, османският губернатор в Пловдив Гаврил Кръстевич е свален от власт и заменен от администрация, назначена от българския княз Александър I. Съединението провокира Сръбско-българската война (ноември 1885) и Българската криза.
 17. In this high intensity cardio bodyweight workout from trainer Lita Lewis, you’ll spike your heart rate with high-knees, fast feet, and star jumps; plus work your core and lower body with jumping lunges and planks - at home! No equipment needed!
 18. Get your heart rate up without taking it to the mat with this standing cardio workout that you can do anywhere! These cardio exercises will jump-start your endurance and leave every muscle worked! Follow this workout with a nutrient-packed smoothie made with ingredients like Califia Farms oat milk, which has no added sugar and no gums or stabilizers, to help you feel energized to take on the day.
 19. My Gym Routine for gorgeous 6 Pack Abs, reducing muffin top and building core strength! You guys have been asking me to film an updated version of this for SO long and as I recently changed and improved my routine I wanted to share with you my Ab workout which (again) has NO Ab crunches! I can't wait for you guys to try this out and send me your Ab selfies! Don’t forget to give this video a big thumbs up if you’ve enjoyed it and subscribe to keep in the loop with new videos! __________________________________ AB WORKOUT ROUTINE: 1 - Toes to Bar 15 - 20 reps, 3 - 4 Sets. 2 - Hanging Leg Raises 12 - 15 reps, 3 - 4 Sets. 3 - Cable Rotations 15 - 20 reps, 3 - 4 Sets. 4 - Wood-chops 12 - 15 reps, 3 - 4 Sets. 5 - Weighted Plank Row 15 - 20 reps, 3 - 4 Sets. 6 - Plank Swim 15 reps each side, 3 - 4 Sets. 7 - Ab Finisher Circuit: 60 second Plank & 60 Bicycle Crunches 50 second Plank & 50 Bicycle Crunches 40 second Plank & 40 Bicycle Crunches 30 second Plank & 30 Bicycle Crunches 20 second Plank & 20 Bicycle Crunches 10 second Plank & 10 Bicycle Crunches
 20. Abs Abs Abs! Everyone seems to be asking for a QUICK and short schedule, so I put together a 2 weeks schedule to help you get closer to those defined abs and to lose weight. A 2 weeks program is easier to commit to, and you can always do it again after you finish it! Enjoy the abs workout guys!
 21. Do this 10 Minute BEGINNER AB WORKOUT daily! Follow along with me in this easy home workout routine. Do this ab workout DAILY OR EVERY TWO DAYS until it (Level 1 ABS) becomes easy and then you progress to Level 2. . 00:00 Intro 00:30 Jackknives 01:30 AB Crunches 02:30 Scissor Kick 03:30 Heel Touch 04:30 Low Plank 05:30 Side Tucks 1 06:30 Side Tucks 2 07:30 Bicycle Kick 08:30 Side Plank 1 09:30 Side Plank 2 10:00 Outro . LEVEL 1 - 4 AB WORKOUT INSTRUCTION ------------------------------------------------------------------ For the 4-level AB workout program, you want to start at Level one and do that every two days. At the end of each week, determine if the level you’re currently doing has now become easier. If it hasn’t, stay at that level but if it has, then you move on to the next level. Repeat this until you can complete level 4 easily.
 22. If you want to get a 6 pack at home and are not sure what home ab workout to do, give this one a try. This six pack workout is designed to do two things in just 22 days. The first is help you to develop stronger abs by training them the way they should be. No ab function is left out as you work your way from your lower abs to your upper abs to your obliques. The next most important element however is that research has shown that 22 days is the time period within one must stay consistent with something in order to turn it into a habit. If you can stick to this 6 exercise home ab workout for just three weeks, you will start to see changes to your lifestyle and your approach to working out that could stick with you for the rest of your life. It is this element that makes this a plan that even someone that is at a much higher body fat percentage, something that they will want to invest the time in doing. While the six pack abs may not be completely visible by the time this is over in just 22 days, it is the habits that will be formed that could carry over and be the true game changer. That said, do be sure that while you are committing to putting in the effort on this workout that you don’t undervalue the role of nutrition to getting to where you want to be. I’ve said so many times that the most important element of getting ripped is having a good nutrition plan. You simply cannot out train a bad diet. You need to eat healthy, while still enjoying the foods that you eat, if you want to get your body fat levels down low enough to see your abs. The good news is that your body fat levels do not have to be nearly as low as you may have thought they needed to be in order to get a six pack. Some can see even the outline of a complete set of abs at body fat levels in the mid teens. That said, here is how this extinction style ab workout breaks down. There are 6 total ab exercises in this routine. They start with lower ab movements and progress through midrange and oblique exercises, ending with top down movements at the end to predominantly influence your upper ab fibers. The key to getting six pack abs is that you perform them for the given rep or time range. If you can successfully complete the range for a given exercise, simply wait 10 seconds and go again. Keep repeating the range until you cannot get all the reps or time prescribed. At this point, you will have reached extinction. From here, you would move onto the next exercise in the six pack workout and complete it in the same manner. The exercises are as follows: W Raises x 5 reps (lower abs) Black Widow Knee Slides x 45 seconds (bottom up rotation) Butterfly Sit-ups x 10 reps (midrange) Seated Corkscrews x 45 seconds (obliques) Levitation Crunches x 10 reps (upper abs) Sit-Up Elbow Thrusts x 5 reps each side (top down rotation) This entire circuit is to be performed just one time through, however remember that you may be repeating individual exercises multiple times if you are able to complete all of the prescribed reps or time. In this case again, you would rest 10 seconds and repeat the exercise until you couldn’t finish what was prescribed. This is a killer but it is an ab workout that everyone can do, regardless of what body fat level or ability level you are at right now. If you are looking for a complete bodyweight workout program that doesn’t require any equipment at all, be sure to head to athleanx.com and check out the ATHLEAN XERO program. No bands, benches, bars or weights are needed to build a ripped athletic body. For more ab workouts to get a 6 pack, be sure to subscribe to our channel here on youtube via the link below and try some of the follow along ab workouts. Don’t forget to turn on your notifications so you never miss a new video when it’s published.
 23. Get ready for one of the best Home Ab Workouts of your LIFE! Let's do this! A full body workout that you can do whenever and wherever you like!! You don't need any equipment or weight.
 24. 6 PACK ABS workouts you can do anywhere if you are a beginner. Try these workouts when starting to build ABS!
 1. Зареди още активност
×
×
 • Създай нов...