Jump to content

МЕТОДЪТ ДЖЕЛК ИЛИ ЧЕЛИК


Recommended Posts

Какво е Джелк

Според някои твърдения техниката Джелк е възникнала в Близкия изток и се смята, че мъжете, които я практикуват могат да увеличат размера на своя пенис с над 20 см. в дължина. Това е малко вероятно, а също така не малко хора смятат, че техниката е по скоро мит, отколкото реалност. Каквато и да е истината  Джелк е съвкупност от масажиране, разтягане, и похвати чрез които може да се постигне увеличаване размера на пениса.

Джелк може значително да увеличи обиколката и дължината на пениса. Целта е да се стимулира притока на кръв в пещеристите тела намиращи се в него.
Това се постига чрез така наречената техника на „доене“. Тя би спомогнала за разширяването на клетъчните стени на пещеристите тела и да доведе до по-добро кръвообращение. Техниката Джелк дава възможност за уголемяване на члена както в отпуснато така и в еректирало състояние. Реалните резултати могат да се наблюдават само в рамките на месец, но разбира се има случаи при които е необходимо малко повече практика.

Преди да започнете

Измерете дължината и дебелината на своя пенис. Това е добра идея преди да започнете практикуването на тази техника. Все пак е добре да имате база за сравнение в началото и в края на програмата. Промените в размера е добре да се записват веднъж седмично.
Можете да следите и разликата на размера в отпуснато състояние, но това не винаги е обективен фактор, за което е добре пенисът да бъде винаги в еректирало състояние. Съществуват различни методи за измерването на пениса, което не е от особено голямо значение стига да се прави редовно и по един и същ начин. Ако не сте сигурни как да го направите ви препоръчвам следната препратка: Как да измерим размера на пениса си правилно – кратко ръководство

Загряване преди Джелк
При техниката Джелк има изискване както при повечето упражнения – предварително затопляне.

1. Масажирайте пениса си в основата докато е в полу еректирало състояние.
2. Навлажнете кърпа в топла вода.
3. Увийте пениса си с нея в продължение на няколко минути.
4. Повторете затоплянето и увиването с кърпата няколко пъти.

Затоплянето на пениса може да се осъществи и в топла вана или чрез топъл душ.

Изпълнение

1. Поставете малко лубрикант върху ръцете си (например бебешко олио) и не забравяйте, че пенисът ви трябва да е полу-еректирал.
2. С палеца и показалеца на едната си ръка направете знак за „ОК“ и ги поставете в основата на пениса.
3. Започнете движение тип „доене“ от основата на пениса към главичката му .
4. Когато стигнете основата на главичката отпуснете и застъпете с другата ръка същото движение.
Техниката на „доене“ не се практикува върху главичката.
5. Трябва да създадете повтарящо се движение което се постига чрез непрекъснато редуване на едната и другата ръка.

В идеалния случай това движение трябва да се повтаря до сто пъти за пет минути. През втората седмица може да нарасне до 200 повторения на ден, като до четвъртата седмица това може да достигне да 500
повторения.

Важни препоръки за безопасно практикуване

* Винаги загрявайте пениса си преди началото на упражнението.
* Винаги използвайте подходящ лубрикант.
* Не стискайте прекалено силно. Ако усетите болка трябва да намалите натиска върху пениса си.
* Никога не опитвайте да практикувате Джелк когато имате пълна ерекция. В противен случай можете да нараните пениса си.
* Винаги обвивайте пениса си с топла кърпа след приключване на упражнението. Действа е доста релаксиращо и отпуска тъканите.

 

Още:

Според някои челикът, често наричан „джелк” (jelq), е много опасен метод за уголемяване на пениса. Ако упражненията се правят точно по описание, резултатът е сигурен, без опасност. Иде реч за начин, чрез който в арабския свят момчетата от навлизане в пубертета, успяват да удължат и удебелят своите членове. Всички сме попадали на досадни реклами за BIGGER PENIS NOW и тн, главно чрез хапчета на ... билкова... основа, но е спорен въпросът за тяхното действие. Единственият познат ефективен метод, освен хирургическият, разбира се, е именно челик.

Разгрявка
Както във всеки спорт, и при челикът има разгрявка. Тя подготвя Corpora Cavernosa (с други думи – пещеристите тела в пениса, които се пълнят с кръв при ерекция). Ако започнете на студено, рискувате да си причините сериозни наранявания, а най-леките са зачервявания и червени мънички петънца по главичката на пениса – внимавайте много! Целта на разгрявката е да затопли тъканта, за да може да се улесни пълненето с кръв при ерекция, защото топлината я прави по-гъвкава. Разгрявката трябва да се прави веднага преди и след самите упражнения! Хайде заедно да повторим и да си обещаем – разгрявката се прави веднага преди и след самите упражнения! Браво! Ето и за какво става въпрос...

Намерете си една малка кърпа (не носна кърпичка, не халат – малка кърпа, за лице примерно, даже още по-малка). Много добре я намокрете с гореща вода и набързо я изцедете. Завийте мекия (не в ерекция!) пенис и тестисите с нея за около пет минути. Друг вариант е да седнете на ваната, да увиете пениса и тестисите с кърпичката и да пуснете топлата вода от време навреме. Зависи дали имате време (и нерви) за втория вариант. А третият е още по-мързелив и времепоглъщащ – да си вземете гореща вана. Препоръчва се винаги първият!

Разгрявката не се изчерпва само с водното затопляне. След като махнете кърпата, хванете пениса под главичката и дръпнете напред (буквално - опънете) за около десет секунди. След това отново хванете под главичката и дръпнете наляво, след това надясно, нагоре и надолу – всяко за по десет секунди. Не прекалявайте. Задължително с пенис, който не е в ерекция! Иначе рискувате да се нараните и да не постигнете никакви резултати! (Хайде да не повтаряме като в детската градина...)

Хеликоптерчета
Хеликоптерчетата се правят веднага след „стоплянето”. Хванете пениса в основата и започнете да го въртите, все едно въртите въже (помните детските игри, нали?). Не прекалявайте с това упражнение. 10-15 секунди са напълно достатъчни.

Основното упражнение – арабски „джелк” метод
Най-уникалното в това упражнение е, че наистина действа. Факт доказван от повече от сто години. В Судан си имат даже специални школи, където учители се занимават с удължаването на пениса на момчета тъкмо навлезли в пубертета. Резултатите са наистина потресаващи (при правилно изпълнение!) – средно по 40-50 см дължина и до 20 см дебелина. Разбира се, на нас тези цифри ни звучат баснословни, а и няма да се напъваме за подобни величини, нали? Нека да приемем, че са някаква измислица тези числа, с цел... „реклама” на Цветно. Истината е, че в първите три месеца е напълно вероятно да няма видими резултати. Обаче всичко си зависи от човека – много хора в рамките на няколко седмици успяват да прибавят около 2 см на дължина и около ½ см на дебелина.

Преди да пристъпите към упражнението, задължително разгрейте по описания по-горе начин.

След като сте разгрели добре пениса, направете знака ОК с палеца и показалеца на едната ръка. Сега хванете пениса в основата, като съвсем леко стискате (думата е наистина силна – по-скоро е „масажиращо придърпване”) към главичката на пениса. Никога не продължавайте по-напред, тоест – да масажирате и главичката. Когато стигнете до края на ствола, направете същото движение с другата ръка, като започвате в момента преди да пуснете другата ръка. Най-добрият лубрикант е слюнката, но ако имате под ръка други - действайте. Страшна работа върши бебешкото олио например. Задължително смазвайте преди движенията. НИКОГА не правете упражненията в пълна ерекция!!! Пенисът трябва да е в ерекция около 60%! Рискувате сериозно да се увредите в противен случай.

Удължаващото упражнение
Удължаващото упражнение е най-важното такова за прибавяне към дължината. Не бъдете лакоми, а точно обратното – постепенно прибавяйте време и усилия, иначе файда няма, както се казва. След като сте свършили с разгрявката, направете следното:

В седнало положение хванете напълно мекия си пенис под главичката (ако не сте обрязани е важно да сте заголили самата главичка, за да не разтеглите кожичката – не искате да е с дължината на чаршаф, нали?) и хванете здраво, но не силно. Изтеглете пениса напред, докато не усетите разтягане – тогава спрете и бройте до 10. Починете за малко, след което направете същото още 2-3 пъти. След това издърпайте мекия си пенис наляво, после надясно и накрая нагоре. Получите ли ерекция – спирате моментално, докато се успокоите. Не увеличавайте бройките нито броенето поне през първия месец!

Удължаващото упражнение – за напреднали
Не, не става въпрос за хора, които имат големи пишки или са постигнали страхотни резултати, а за онези, които търпеливо са преминали през първия месец. Ето какво е новото след четвъртата седмица:

Отново в седнало положение хващате мекия си пенис под главичката и издърпвате напред. Задържайте изтеглянето за около 30 секунди. Сега новата част – „удряйте” пениса в крака си, така че да се запълни с кръв и да получите ерекция. След втвърдяването, почивате до пълното успокоени. Повтаряте упражнението отново 2-3 пъти и след това наляво, надясно и нагоре.

Важна информация
Ако в даден момент почувствате, че искате да се изпразните, моментално спрете с упражненията временно, поне докато тези ви желания преминат. Изпразните ли се – загубили сте един ден тренировка. Трябва да са минали минимум 5 часа от последната ви еякулация, а също така и не бива да мастурбирате и свършвате 5 часа, след като сте правили упражненията!

Програма Седмица 1
Това ви е достатъчно да знаете засега като основна информация. Предлагам ви програма, която наистина работи и при която наистина има резултати. Правете следното в понеделник, сряда и петък (в останалите дни не натоварвайте пениса):

Разгрявка: до 5 мин с топла кърпа
Хеликоптерчета: 10 сек
Удължаващо упражнение
Арабски „джелк”: 150 общо на брой; правете 5х30, но ако бързо получавате пълна ерекция, правете 6х25.
Разгрявка: отново до 5 мин с топла кърпа

Програма Седмица 2
Разгрявка: до 5 мин с топла кърпа
Хеликоптерчета: 10 сек
Удължаващо упражнение
Арабски „джелк”: 250 общо на брой
Разгрявка: отново до 5 мин с топла кърпа

Седмица 3-5
Разгрявка: до 5 мин с топла кърпа
Хеликоптерчета: 10 сек
Удължаващо упражнение
Арабски „джелк”: 450 общо на брой
Разгрявка: отново до 5 мин с топла кърпа

Добра идея е да си представяте всеки път, че пенисът ви расте все повече и повече, наистина е полезно. След като сте минали 5-тата седмица, трябва да има резултати (при правилно изпълнение на упражненията 3 пъти седмично – понеделник, сряда, петък – като си оставяте по 5 часа преди и след упражненията, никога не правите програмата с пълна ерекция и никога не се изпразвате по време на упражненията!).

 

Още:

Живеещите в Судан араби са с най-дългите членове в света. Въпреки, че всички те, като правило се раждат с фалоси със среден размер, от пубертета те биват приобщавани към вековната практика, предавана от баща на син, от едно поколение на друго. Когато момчето навърши 8 години, бащата го кара да хване с палеца и показателя на ръката основата на пениса си и с рязко движение да ги премести към главичката. Така започва процесът на удължаване на члена. Момчето се занимава с такива упражнения ежедневно по тридесет минути, като при това му е забранено да изхвърля сперма. Ако почувства, че настъпва оргазъм, той прекратява движенията и чака, кога тези усещания ще преминат, след което отново се връща към това упражнение.

В по-богатите семейства, бащата праща с тази цел сина си в "мехбил" - арабският еквивалент на нашия спортен клуб. Там, квалифициран треньор се занимава с момчето, като ежедневно извършва с него "джелк".
Първоначално разсъбличат момчето напълно, после енергично го масажират и натриват със силно ароматно масло. После треньорът се заема с манипулации на члена му, използвайки за целта метода на "доене". На момчето му е строго забранено да свършва.

Когато наставникът почувства, че момчето няма да издържи, той прекратява масажа, почива си, а после отново го възобновява. Такова доближаване до оргазъм се повтаря шест-седем пъти за сеанс. Сдържането на оргазма е своеобразно упражнение, способстващо човек да си изработи чувството за самоконтрол, което е особено необходимо в сексуалните отношения. Но най- важното е, че този масаж стимулира кръвообращението на половите органи и по този начин увеличава притока на кръв. А та, по този начин сякаш попада в примката на пещеристите тела на члена. За месец, благодарение на разтягането, пещеристите тела в пениса постепенно се разширяват и в края на краищата са способни да приемат много повече кръв, отколкото преди това.

На суданските араби е добре известно, че този начин за удължаване на члена е особено ефективен, ако процесът започне в периода на пубертета, в момента, в който пенисът на момчето започва да расте. (Максималните си размери, членът ще достигне на седемнадесет годишна възраст). Всички тези упражнения, позволяват да се постигне значително по-голям растеж, какъвто при нормални условия членът не би достигнал никога. Ако всеки от нас беше имал в детството си подобна програма за развитие на пениса, то сега всички ние щяхме да ходим с членове като на жребци. Въпреки, че методът дава най-добри резултати върху млади хора, които още не са достигнали окончателното си фалическо развитие, той действа също така и върху възрастните. Преди няколко години в едно списание публикуваха история за това, как един културист изведнъж започвал да осъзнава, че членът му е много малък. За щастие, баща му се оказал треньор в "мехбила" (спортния клуб). С негова помощ, този човек успял да постигне наистина гигантски размери на члена си - дължината му стигнала 27 см. Тъй като не съм виждал фотография на този арабин нито преди, нито след експеримента, то не мога да гарантирам за достоверността на разказа му. Ще цитирам откъс от тази статия: "Сипете в бурканче с майонеза пълна супена лъжица царевично брашно - бяло или жълто, няма значение. Разбъркайте всичко добре.

Сега, след като си сложите на главата плувна шапка, за да предпазите косата си, започнете да втривате от тази смес обилно цялото си тяло, като почнете от шията. Покрийте с плътен слой от тази смес гърдите, ръцете, гърба... краката и стъпалата до пръстите на краката.После... включете топлата вода и когато ви обвие облак гореща пара, започнете да втривате сместа в кожата... след това, като направите водата по-хладка, се изплакнете добре. Без сапун! Забравете за него! Много скоро ще почувствате приятно пощипване. Кожата ви ще придобие прекрасен, богат, атлазен блясък... Легнете на леглото и пристъпете към стимулация. Занимавам се с това не по-малко от пет пъти седмично, защото забелязах, че колкото повече такива "работни дни" имам, толкова по-дълъг и по-бързо расте членът ми ". Вслушвайки се в съвета на приятеля си, аз правех продължителни ударни движения, използвайки само два пръста - никога не трябва да се занимавате с това, използвайки цяла шепа. Достигал съм оргазъм най-много шест пъти по време на стимулация. Отначало ми беше трудно да се справя с това, тъй като с всеки следващ период на стимулация желанието да свърша ставаше все по-силно, то ме завладяваше целия. Въпреки това, все пак успявах навреме да прекратя стимулацията и да избегна еякулацията. След това си почивах, позволявайки на члена си да изпадне в състояние на полуерекция. После пристъпвах към втория и третия етапи на стимулация. Понякога, на петия или шестия етап ме обхващаше чувство на безпокойство и тогава си позволявах да свърша, завършвайки на този етап целия процес.

Преди две години получих писмо от читател от Шотландия, който изпробвал върху себе си метода "джелк". Ето какво пише той: "Получих книгата ви през ноември, и тя ми се стори доста интересна. Реших да изпробвам арабския метод "джелк". За мое учудване, членът ми се удължи и разшири толкова, че веднага забелязах разликата. Пращам ви за спомен снимка". Един джентълмен от Северна Каролина ми писа и ми разказа за метода, който той е научил от баща си - турчин. Той изтъкна няколко любопитни подробности за метода "джелк": "Баща ми - турчин, ме научи на метод, наричан "челик", когато бях на единадесет години и от тогава го използвам. Той, разбира се, изисква определена практика, но освен това е и вид забавление за мен, когато имам няколко свободни часа. Сега вече и аз съм баща и показах на сина си, как трябва да се прави това. Но, съдейки по всичко, той не се нуждае от тези упражнения, тъй като по майчина линия вече е, така да се каже, "благословен". В основата си, методът прилича на арабския метод "джелк", за който пишете вие. Турците са възприели някой привички от арабите и са ги съхранили, тъй като повечето от тях са мюсюлмани. Но и турците и евреите са запазили именно такава техника. Бях на осем или девет години, и никога не бях виждал члена на баща си. Веднъж, когато седях на леглото си в спалнята и се занимавах с разтягане на пениса си, влезе баща ми. Той извади своя и на мен ми секна дъхът от неговата големина.

Той каза, че и аз ще имам съвсем същия, стига да следвам неговия метод "челик". Растях и практикувах този способ ежедневно. Баща ми го наследил от дядо ми, а той - от своя баща. Целта му е удължаването на члена и получаваното при това удоволствие". Той ми обясни, че процедурата предвижда щателно "доене" на ствола, за да се увеличи обема и дължината му. При това, пенисът трябва да остава в полувъзбудено състояние. Ако мъжът почувства, че наближава оргазъм, той прекратява манипулациите и ги възобновява едва тогава, след като се е убедил, че пристъпът е минал. Тази мастурбация продължава поне тридесет минути ежедневно, а оргазъм се позволява едва след като позивът за еякулация възникне шест-седем пъти. През юли 1994 година, получих писмо от читател от щата Орегон, който научил метода "джелк" в семейството си. Питър се родил на Азорските острови - верига от вулканически острови, разположена в Северния Атлантик. Те принадлежат на Португалия. Когато навършил единадесет или дванадесет години, точно преди да емигрира в Съединените щати, дядо му по бащина линия влязъл в спалнята му и го научил на изкуството на фалическия масаж. Той казал на момчето, че това в крайна сметка ще удължи члена му. Той не знаел, как се нарича този метод, но спомена, че го е научил от дядо си, който бил мароканец. Всички членове на семейството му владеели този масаж и повечето мъже се занимавали с него ежедневно. Питър ми разказа за тънкостите на този метод, обясни ми детайли и ми даде съвет, какви точно 3-4 упражнения трябва да се изпълняват. Те почти изцяло съвпадаха с упражненията, описани от моя шотландски кореспондент. Извод.

В основата на метода "джелк" ("челик") са продължителните по време мастурбации, с използването на нарочно бавни движения на "доене" със захват на ръцете, за нагнетяване на потока на кръвта в мъжкия полов член. Друг негов аспект включва масажирането на мястото, където се намира "crura" или коренът на члена (между скротума и аналното отверстие). Въпреки, че този метод се използва в страните от Изтока основно в детството, възрастните мъже също могат да го ползват успешно. Само че, за да се постигнат добри резултати, е необходимо той да бъде практикуван поне една година.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Добавено като богат текст.   Променете на обикновен текст

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание е върнато.   Изчистете редактора

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...